onsdag den 31. august 2011

Sandheden om Ariels Fashion ShootHvis I som jeg følger med i nogle af de "store" danske blogs, har I kunnet se bl.a. Acie og Katrine modtage fine, hvide bluser fra kendte designere som Acne og See by Chloé som en gave fra Ariel. Tøjet har angiveligt har været igennem den store plet-tur, været en tur i vaskemaskinen og er efterfølgende blevet fin og hvid igen.

Det er selvfølgelig alt sammen et reklamestunt, men Ariel giver altså også os almindelige mennesker mulighed for at vinde en af disse designerbluser - man skal bare blive fan på Facebook, ramme en bluse med noget snask og vupti, så har man vundet! Og det er skam fine mærkevarer....

Bortset fra at det er det ikke. I hvert fald meget få af dem er. Jeg blev lidt forvirret over, hvor ofte folk syntes at vinde og kiggede derfor konkurrencen efter i sømmene. Det er ikke alle bluserne, der er mærkevarer. Meget, meget langt fra faktisk. Du skal være rigtig heldig hvis der - når det altså endelig bliver din tur, for køen er lang! - er en designertop på snoren, at den kommer forbi de 30 sekunder, det er din tur, og du rent faktisk rammer den. De fleste vinder bare en tilfældig hvid t-shirt, mig selv inklusiv. Øv. Jeg havde sådan sat næsen op efter at sigte efter en fin Acne-skjorte.

Men i sidste ende er det nu alligevel mig der vinder. For jeg får måske kun en tilfældig pudseklud t-shirt ud af det, men det er stadig mere end Ariel får ud af det, for jeg kommer med garanti aldrig til at købe deres produkt!

New In: Love or Hate?

Allright peeps, det er nu, jeg har brug for jeres hjælp! Det var disse her, der gemte sig sammen med kjolen i pakken fra Yoox. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om de er fede eller forfærdelige. Jeg elsker fringes, og slange printet er jo spot-on til efteråret, men funker det?

I må meget gerne lige smide en kommentar, så jeg kan beslutte mig for, om de skal blive eller ryge tilbage!

P.S.: Igen må jeg undskylde for den lidt tvivlsomme kvalitet af billeder. Jeg er ved at undersøge mulighederne for et nyt og væsentligt bedre kamera!Want: More Burberry

I min søgen efter et tilfredsstillende Burberry-ur faldt jeg over den her type armbånd. De er fra Burberry Prorsums Warrior-kollektion, som hører til mine absolut yndlings. Jeg har bare aldrig rigtig bidt mærke i de her - jeg havde vist for travlt med at savle over taskerne!

Det ændrer sig alt sammen nu, hvor jeg er mere end opsat på at få sådan et her hjem til samlingen. Jeg er tosset med den rå følelse og de kæmpestore studs. Yum!tirsdag den 30. august 2011

Today's Outfit

Der har været lidt stille på bloggen i dag - jeg har været i Køge hele dagen for at hjælpe min teknikbesværede søster med at oprette en Trendsales-profil og smide børnetøj en masse op på den.

Det lykkedes mig imidlertid også at få fat i UPS, og de kom forbi med min pakke, lige inden jeg for ud af døren. Jeg har ikke prøvet kjolen endnu, men det kommer... Og så var der også den der lille hemmelighed i, som jeg lover at præsenterer jer for i morgen. Jeg har nemlig hårdt brug for jeres hjælp i den forbindelse!

Indtil da får I her dagens outfit. Enjoy!

Jacket/Vintage, Top/H&M, Skirt/Asos, Shoes/Jeffrey Campbell, Ring/Asos, Necklace/Pieces, Belt used as bracelet

Want: Burberry Men's Watch

En af mine venner glemte engang sit (dyre!) ur hos mig, og jeg kunne ikke dy mig for at låne det. Jeg elsker looket af et herreur til piger og efter at have prøvet det på egen krop, har jeg været på jagt efter et lige siden. Jeg vil ikke have et af de der nye, fancy ure, der kan nærmest det samme som en iPhone efterhånden, men et klassisk og enkelt look.

Det her er fra Burberry, og det er perfekt! Det koster knap 4000 kr., hvilket slet ikke er slemt for et ur - eller for noget som helst fra Burberry for den sags skyld, men det er en pæn sjat for en studerende. Jeg må hellere lige begynde at holde øje med eBay.

mandag den 29. august 2011

Freja Beha for H&M

De fleste af jer kender sikkert Freja Beha Erichsen. Hun er Danmarks største eksportvare inden for modebranchen pt, Karl Lagerfelds muse og har booket nogle af de største kampagner en model kan opnå. Hun er både eksklusiv og kommerciel, og jeg synes personligt, hun er hamrende lækker. Hun giver mig nærmest lyst til at gå lesbisk. Ha!

Nå, men vi kender hende jo primært sådan her: Edgy og gudesmuk.Nu er hun så imidlertid (igen) blevet en af kampagnepigerne for H&M. Der er ingen tvivl om, at det rent kommercielt er en kæmpeopgave at få i hus for enhver model. Freja Beha har længe været kendt i modebranchen, men dette er er endnu stort skridt for at blive allemandseje. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes i hvert fald, hun er mere profileret i denne end den sidste?

Anyway, hvad jeg ikke forstår, er dette: Jeg elsker H&M lige så meget som the next girl, men wtf?! Hvordan har de gjort lækre, smækre Freja Beha katalogmodelagtig at se på? Og hvorfor?
H&M plejer da alligevel at være ret gode til at rende high-end tendenserne i røven og kreere noget, der appellerer både til fashionistaen og den almindelige pige, men jeg forstår simpelthen ikke denne kampagne. Jeg forstår ikke håret eller make-uppen, jeg forstår ikke tøjet, jeg forstår ikke konceptet. Det hele er simpelt og kedeligt. Det ser billigt ud, og de har ødelagt Freja Beha! Øv!

Er I enige? Bedøm selv på billederne nedenfor.Trend Report: Colorful Legs

Der skal farve på i dette efterår, og en god og billig måde at pimpe dit outfit lidt på er at sætte farve på dine ben i form af strømpebukser. Eller tights, som de vel i princippet har skiftet navn til efterhånden! Der er rigtig mange fine farver ude lige nu, fra de lidt mere diskrete til de virkelig opmærksomhedsvækkende.
Nedenfor er et lille inspirationsudvalg. De sennepsgule fra H&M er jeg helt pjattet med. Jeg nåede lige at bestille et par på deres hjemmeside, inden de blev udsolgt, så det er ud i butikkerne, hvis I vil have et par. Ellers er der lignende nuancer at finde på fx Asos, som generelt har et rigtig fint udvalg af tights, men de kommer næppe ned på H&M's 29 kr.!
Jeg vil style mine med mine nye, sorte efterårssko, så der ikke bliver for meget farveforvirring.


H&M


Asos


Dorothy Perkins


Asos

What a Lovely Mess!

Jeg nappede lige et snapshot af min gang. Af en eller anden grund er det åbenbart en uoverskuelig opgave lige at sætte skoene på plads, når jeg kommer hjem...

søndag den 28. august 2011

Want: Tassels, Tassels, Tassels!

Ugh, jeg skulle lige tracke min Alice by Temperley kjole, som jo er på vej fra Yoox, og lagde i den forbindelse mærke til, at den er på vej til min gamle adresse! Argh! Jeg var ellers sikker på, at jeg havde ændret på alle mine shoppingsider. Suk. Nu må jeg så prøve at få fat i UPS og se, om der er noget at gøre ved det...

I mellemtiden lurer jeg lidt på de her. Det er et voksende crush, kan jeg mærke. De er jo noget specielle, men jeg kan bedre og bedre lide dem, for hver gang jeg ser dem. Hvad synes vi?

New Love: Pearl Ring

Apropos statement smykker, så har jeg lige sendt bud efter den her. Jeg er helt pjattet med detaljerne på 'fatningen', det giver et rigtig lækkert vintage look. Nogle tilbud er bare for gode til at afslå...


lørdag den 27. august 2011

Introducing: B Brian Atwood

Brian Atwood er en af mine favorit skodesignere. Han designer simpelt, men med et twist og appellerer derfor også til et bredt publikum. Desværre er han også en af dem, der sætter en helt pæn pris på sine smukke sko. Det har han imidlertid besluttet sig at gøre noget ved og lancerede derfor for bare få dage siden, d. 25. august, sin underlinje B Brian Atwood. Skoene har samme æstetik som hovedlinjen, men koster ca. det halve. Det vil sige, at du nu kan eje et par Brian Atwood sko for omkring 1500-3000 kr.
Mig bekendt sælges de indtil videre kun online hos amerikanske Saks, som selvfølgelig ikke sender til Danmark, men man kan jo altid benytte sig af ShopUSA, som jeg varmt kan anbefale.
Jeg har valgt mine tre favoritter, som vises nedenfor. De måtte gerne snige sig ind i min skosamling!B Brian Atwood, 3058,44 kr.


B Brian Atwood, 1946,28 kr.


B Brian Atwood, 2502,36 kr.

Opskrift: Nemt, sundt og DELICIOUS!

Her er dagens aftensmad. Det har vist været en ret usund sommer for mit vedkommende, så jeg har sat gang i det helt store spis-sundt-regime. Det her er en af mine favoritter.

Du skal bruge (efter behov):

Laks
Pasta (Spinat eller fuldkorn)
Sugar snaps/sukkerærter
Asparges
Frosne ærter
Stilktomater
Cremefine

Friske ingredienser gør altid smagsoplevelsen bedre, så køb frisk laks og pasta i stedet for frossen/tørret.


Skær grøntsager ud i passende stykker. Jeg kan bedst lide at skrue ned for pastaen og op for grøntsagerne - men husk, at de ikke mætter lige så meget, så hav rigeligt!


Kog pastaen og steg laksen. Dræn pastaen og hæld den over på tallerkenen, og sæt den tomme, varme gryde tilbage på kogepladen.


Hæld først Cremefine i gryden, derefter de frosne ærter. Giv ærterne et minut til at tø op. Kom derefter resten af grøntsagerne i. Krydr med salt og peber.


Hæld blandingen over pastaen. Skær laksen i stykker og kom den ovenpå.

Voilá og velbekomme!

Today's Shoes

Når vejret spasser ud på denne her måde, så er man nødt til at modvirke det med fuldstændigt upassende fodtøj - i hvert fald hvis man kun lige skal i Fakta!
Skoene er endnu et ukendt mærke fra USA, og jeg tror, de har stået mig i lige omkring 50 kr. Det er jo lige til at leve med!
(Jeg beklager den dårlige kvalitet af billederne, men det er jo ikke lyst udenfor, altså!)


Dreaming of...

...den her hat. Billedet er et par år gammelt, fra KaDeWe i Berlin. Hver gang jeg ser det, bliver jeg nyforelsket i den hat. Jeg har intet at bruge den til, jeg er ikke så ofte til hestevæddeløb eller kongelige bryllupper, men ih, hvor jeg synes, den er fin...

fredag den 26. august 2011

Trend Report: Attached Pencil Heels

Flere af de trendsættende (sko)designere har denne type model ude pt. Pencil heels er jo ikke noget nyt fænomen, men denne slags er lidt anderledes. Det ser næsten ud, som om man har designet skoen, og så sat hælen på til sidst, nærmest som en eftertanke, så den ikke rigtigt er en integreret del af skoen.
Jeg har det lidt ambivalent med det look her. Jeg synes, det er en original idé, og jeg kan faktisk rigtig godt lide det, men det er mere på et æstetisk grundlag. Jeg håber ærlig talt ikke, det er en trend, der tager ved, for jeg tror næppe, de er særligt nemme eller behagelige at gå i... Men jeg skal gladeligt tage dem på, hvis jeg kan få én til at bære mig rundt!


Giuseppe Zanotti, $770


Alexander McQueen, €1050


Christian Louboutin, €525

New Love: Efterårssko
Det var virkelig ikke meningen, at jeg skulle bruge flere penge før den første, men jeg har jo snuset lidt rundt efter en billigere version af de her Acne sko til efteråret. I dag faldt jeg så helt tilfældigt over de her fra Defeeter, og da de til 349 kr. stod til en ottendedel af prisen på Acne skoene, købte jeg et par i hver farve. Så kan jeg matche til resten af outfittet, eller evt tage en på af hver som nedenfor.

De er rockernemme at gå i, og jeg tror de bliver mine go-to 'praktiske' sko.