torsdag den 12. april 2012

En spiselig favoritGårdagens aftensmad, som sneg sig en anelse højere op på spændingsbarometeret, end de rugbrødsmadder der indtil videre har præget mine aftenmenuer i denne måned. Det er en pasteret (I know, man kan ikke rigtigt se pastaen, men det blev også nogle pænt store portioner) med kylling i en pestosauce med lidt grøntsager og pynt. Den er inspireret af min yndlingsret fra café Zirup og er dødhamrende nem at lave.

Det skal du bruge:

Frisk tagliatelle pasta (jeg brugte spinat, fuldkorn er også en lækker variant)
Kylling efter behov
Pesto
Fløde af en art (jeg brugte creme fine, men almindelig madlavningsfløde er fint)
Parmesanost
Asparges
Tomater
Ruccola
Pinjekerner

Fremgangsmåde:

Sæt vandet til pastaen til at koge. Skær imens kyllingen i mundrette stykker og steg det på en pande ved middel varme med salt og peber. Rist pinjekernerne. (Pas på, de brænder brandnemt (høhø) på.) Kog pastaen og smid den i en pastasi/ et dørslag.
Kom en stor klat pesto i panden med kylling og tilsat en passende mængde fløde. Rør sammen, så det bliver til en sauce. Riv noget parmesanost i og smag til med salt og peber.
Smid pastaen i panden og rør rundt, til den er dækket af saucen. Tilsæt asparges og tomat skåret i stykker efter behag. Disse skal IKKE være i panden så længe - bare lige varmes igennem.
Smid lidt ruccola i tallerknerne. Tilføj pastaret og top af med lidt mere ruccola og de ristede pinjekerner.

Bon appetit!

2 kommentarer:

  1. Wow, hvor ser det bare lækkert ud. Meget appetitligt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak. Det smager også skønt. :)

      Slet