lørdag den 31. marts 2012

Today's Nails / Mar. 31.Mit allerbedste bud er, at jeg lige nu er halvvejs igennem den første daquiri/flaske bobler. Og det kræver party-negle. Og dem skal I ikke snydes for. Jeg gik igennem Essie-samlingen med et kritisk øje, og valget faldt ikke overraskende på ol' faithful Aruba Blue. Den er også lidt påskeægs-agtig, no? Win-win.

America the BeautifulEller... Smuk er den nok ikke helt, men eftersom jeg ikke kan løbe fra at være en anelse amerikanofil, kunne jeg heller ikke lade være med at bestille den her. Den er lidt grim-fed. Jeg havde alligevel et gavekort til Nelly liggende, og de kører fri fragt lige nu. Den er fra Rut m.fl. (underligste navn til et mærke ever) og kostede 249 kr. Du kan købe den lige her.

I går nappede jeg en hyggelig aften i Randers, og i dag sætter jeg kursen mod Århus, hvor den, hvis jeg ikke tager meget fejl, står på god mad og drikke. Tøsedrinks og bobler. Jeg glæder mig til at sidde nede ved åen og nyde solen - hvis den dukker op. Århus er vidunderlig i solskinsvejr. Hav en dejlig lørdag!

fredag den 30. marts 2012

Once Upon a Time


Hvis man ser bort fra teenageromaner (og champagne), så er amerikanske tv-serier en af mine helt store laster. Lige nu er der en del pauser derovre i Guds eget land, hvorfor jeg har lidt fritid at fylde ud der, hvor jeg normalt ser mine serier. Den tid brugte jeg selvklart på at finde en ny serie at nørde, og der faldt jeg over Once Upon a Time.

Hallo, hvor var det kærlighed ved første blik. Plottet er simpelt. En ond dronning har kastet en forbandelse over eventyrland, og alle figurerne er blevet smidt til vores verden, hvor de ingen anelse har om, hvem de er. Kun en person har muligheden for at løfte forbandelsen, men hun skal liiiige overbevises om, at den findes først.

Hele serien er splittet mellem de to verdener, og det hele er en lykkelig blanding af old school og new school drama. De har ændret en del i de klassiske eventyr for at få serien til at være sammenhængende, og Rumleskaft er den gennemgående skurk, men selvom jeg normalt er überkonservativ, så synes jeg, de har gjort det så interessant, at det ikke går ind og smadrer min barndom. ;)

I Danmark bliver serien sendt på Kanal 5, og den får ditto antal stjerner fra mig... Ikke mindst på grund af de fantastiske kostumer i eventyrland!

Michael Kors @ the OutnetÅrj! Pæne, pæne ting til ingen penge. Det hele er 60-70% off. Get it while it's hot!

Jeg tager en tur til Jylland i weekenden. Det er noget tid siden, jeg har set mine piger, og det duer jo ikke, så da min søster foreslog mig at køre med over (læs: agere chauffør, mens hun prøver at holde sine tre børn under 4 år (!!) i ro), kunne jeg ikke dy mig. Der skal sladres og drikkes bobler, skal der.

Hvis der er flere penge tilbage, når jeg kommer hjem, så må jeg lige overveje om den der sorte nederdel med lynlåsdetaljerne ikke skal hjem til mig at bo. Den koster sølle €54! Se flere lækre, billige ting fra manden i den sorte blazer her.

torsdag den 29. marts 2012

Brilliant BalenciagaHalløjsa! 4 x sandaler fra Balenciaga, som virkelig gerne måtte flytte ind hos mig! Jeg havde ellers bestemt mig for at holde wedge-pause, (den trend kan ikke være for evigt, og det ville være pænt træls at brænde inde med 20 par,) men for disse gør jeg gerne en undtagelse!

Today's Nails / Mar. 29.Jeg har smidt Essies Bahama Mama på neglene. Det er en af de her smarte lakke, der nærmest er to-i-én. Dækker i første lag og giver den her farve, men havde jeg valgt lige at give den anden omgang, var farven blevet en anelse mørkere.

Til de nysgerrige er jeg blevet færdig med the Hunger Games. Det tog lidt under et døgn, hvilket bekymrer mig lidt, for med denne fart er jeg færdig med trilogien fredag, og det er den tommeste fornemmelse i verden at blive færdig med et så fængende univers. Lider stadig en anelse af PPD (Post Potter Depression) efter at have læst The Deathly Hollows tilbage i 2007. Må hellere lige lægge en dæmper på læsetempoet. ;)

onsdag den 28. marts 2012

Today's Shoes / Mar. 28
Det er ubeskriveligt, hvor skønt det er at have 10+ cm mellem mine hæle og jorden igen. De her er fra H&M (sidste sommer), og de er fantastiske at gå i på grund af den massive plateau og stropperne... Men de bliver tydeligvis hurtigt lidt støvede! Jeg har dog, indrømmet, ikke vadet rundt i dem hele dagen. Bare lige en time eller to, mens jeg cyklede rundt på Østerbro og klarede nogle ærinder. Efterfølgende var jeg fluks tilbage i min trusty læsestol med The Hunger Games i hånden. Det er på ingen måde fantastisk litteratur, men det er eddermame medrivende læsning. Faktisk har jeg været skrupsulten det meste af dagen, fordi, well, titlen afslører ligesom en del af handlingen, ikke? ;)

Summer Shoes

Hvad siger I til sådan en gang Sergio Rossi her? Det må da være den ultimative sommersandal. Personligt synes jeg, de ser fantastiske ud på det første billede, men når man kommer tættere på, ærgrer jeg mig over, at de er lavet i kanvas. De kommer til at se noget billigere ud, end de er (freakin' $1.245!). Jeg får lidt Bollywood-vibes på den ufede måde. Havde de været i satin eller lak, så havde de været en home run!

Kilde.

tirsdag den 27. marts 2012

Så er det eddermame forår!Jeg har farvet mine tæer en tilpas solskinsglad farve.Frank nyder også det dejlige vejr... Selvom det måske er en anelse flabet at ligge der og flyde midt på spisebordet.Halle-freaking-lujah, mine teenagebøger er kommet! Glæder mig til at begrave mig i dem!I min vindueskarm er der også forår. Godt nok dækket af kattehår, men det er det meste af mine lejlighed i disse pelsskiftende tider.

Jeg er sygdomsfri! Hurra! Jeg er stadig døv på højre øre, men det er en lille pris at betale for at kunne sidde ude på min altan og nyde solskinnet ramme ansigtet. I aften får jeg besøg fra den anden side af vandet (Amager, ikke Sverige) og skal bare læne mig tilbage, mens der bliver lavet rarhedsmad i mit køkken. Nok med et lille glas rødvin i hånden... Eller bobler. Eller begge dele, det er jo forår!

Lime Crime TipJer, der har fulgt med noget tid, har hørt mig fable en del om Lime Crime. Det er et amerikansk make-up mærke, som laver en del atypiske farver, og især deres læbestifter har vakt min interesse. De er ikke til at få i Danmark, og kigger man på den europæiske eBay, er der gang i nogle heftige ågerpriser. Nu har jeg imidlertid fundet en amerikansk sælger, som sender worldwide. En fin Lime Crime lippy koster $16 (ca. 90 kr.), og der er fri fragt. Det er under toldgrænsen, men desværre lige over momsgrænsen. Dog vil jeg nævne, at min erfaring siger mig, at PostDanmark går efter de store pakker. Jeg er aldrig blevet nappet i tolden på mindre pakker som solbriller og make-up.

Køb dem her.

mandag den 26. marts 2012

Monday Shoes #19Så for Søren, der var jeg lige ved at glemme jeres mandagssko! Denne gang er det en klassiker med et twist. Jeg har lige så længe, jeg kan huske, haft et par almindelige, sorte Pigalle 120 fra Christian Louboutin på listen over must-have sko. De er nu blevet skiftet ud til fordel for ovenstående. Mød Corneille 100. Jeg er forelsket. Helt, helt klassisk smuk og så lige en smule asymmetri i snuden. Prisen er kun (jeps, dette er en "kun"-pris, når vi snakker Louboutin) €425, og de er så selvfølgelig totalt udsolt på NAP. Eller, det vil sige, ikke totalt udsolgt. Der er stadig størrelse 34 tilbage. Loubs er små, så det svarer til en 33. Findes der voksne mennesker med str 33 i sko?! Skulle du imod al forventning være denne forrykte størrelse, så er dine nye elsklinger her.

Jeg er bange for, at dette er en sko, vi kun kommer til at se denne sæson, så jeg håber virkelig, NAP får flere ind, og jeg får besøg af en rig onkel fra Amerika.

New Love: Sense & Sensibility
Kunne ikke dy mig for at lave en lille Jane Austen reference, for det er netop hvad disse sko dækker over. Jeg var helt ærligt noget skeptisk til at starte med. Jeg lavede faktisk mest dette indlæg for jeres skyld. Men så var det jeg kom i tanke om, hvor træt jeg var af mine vabel-givende sneakers, som i øvrigt har flere år på bagen end klædeligt er. Så jeg bukkede under.

I dag kom der så en rar UPS-mand (utroligt tidligt!) med en pakke fra Yoox. Og jeg måtte bukke under igen. For de er jo lidt fine. Ikke på den der 12-cm-høje-og-giver-dig-en-lækker-holdning-måde, men de skal nok pimpe mit træningsoutfit lidt. Og det skal man heller ikke sådan kimse ad. Især ikke jeg. I dag så jeg en meget attraktiv, ung mand... Men da jeg kiggede ned på hans sko for at give ham min endelige karakter, (det gør jeg altid, som det overfladiske, sko-elskende menneske, jeg nu er,) havde han lyseblå Crocs på. What the what-what?! Det kan man da ikke! Og lige i det øjeblik gik det op for mig, at det virkelig ikke holder, at lige netop jeg træner i hundrede år gamle Asics. Lead by example, som de siger. Så nu glæder jeg mig til at begynde at gøre lige netop det i mine svært opmærksomhedskrævende nye New Balance... Som kostede en slik. Win-win.

Today's Nails / Mar. 26.Endnu en Depend-debut. Den skulle lige have to lag, men så dækkede den også ganske glimrende. Fin grå farve - en anelse lysere og lidt mere blålig i nuancen end den ellers så populære Chinchilly fra Essie.

I dag føler jeg mig for første gang nogenlunde godt tilpas. Huzzah! Det var edderbankeme også på tide! Brugte tre timer på at afrime min fryser i går - den var fuldstændigt frosset til efter for et par uger siden, hvor den stod åben natten over. Måske det var den (friske?) kolde luft, der lige nappede det sidste halsbetændelse? Anyways, i dag døjer jeg kun med lidt hoste og så det forbandede øre, som jeg stadig absolut intet kan høre på. Men det er fremskridt. Så kan det være, jeg endelig kan få lov at nyde det der forår, alle de unge mennesker snakker om.

Hav en skøn mandag, hvis I er den type, der kan finde ud af sådan noget... Håber ikke I er for ramt af den manglende time!

søndag den 25. marts 2012

Jeg er jo Bridget Jones #24Sygdomsedition!

1. Jeg smittede min plante, som det ellers er lykkedes mig at holde liv i i halvandet år. Den overlevede ikke. Undskyld mormor (som gav mig den i indflyttergave). Undskyld plante. Jeg har svigtet.

2. I torsdags var første dag i lang tid, jeg fik noget ordentligt at spise. Mest fordi jeg først da kunne stå op lang tid nok uden at blive svimmel.

3. Jeg placerede den færdige tallerken mad ved siden af skærebrættet, mens jeg hakkede lidt persille til at toppe af med... Så gav jeg tallerknen en albue i siden, og vupti, så var min aftensmad nede i køkkenvasken.

4. Der er fire pakker på vej til mig fra rundt omkring i verden. Sygdom + webshops = trøsteshopping.

5. I går missede jeg en (forsinket) fastelavsfest, som jeg ellers har glædet mig til i ugevis.

6. Kostumet dertil har jeg haft klar i over en måned, nemlig siden sidste fastelavnsfest, som jeg også missede pga sygdom. Fordømte lorte-helbred!

7. Jeg går i disse dage og venter spændt på, at postbudet bringer mig min Hunger Games-trilogi. I fredags halvvågnede jeg af dørklokken, men drømte lyden ind i min drøm... Vågnede rigtigt et par minutter senere, men der var klokke-ringeren selvfølgelig væk. Ærgrede mig voldsomt, fordi jeg nu skulle vente til lørdag med at få min pakke.

8. Da jeg gik ned til min postkasse for at hente min der-er-en-pakke-til-dig-seddel (helt sikkert det officielle navn), var der ikke andet end reklamer. Det var altså ikke postbudet, der ville ind, men reklamebudet. Nu skal jeg vente til i morgen eller endnu senere med at få mine bøger. Hyl!

9. Har igennem mit sygdomsforløb set så mange teenage-80'erfilm, at crepet kæmpehår og lyseblå øjenskygge er begyndt at være decideret pænt i mine øjne.

10. I dag da jeg skulle i Fakta og hente flere hostebolcher og den slags, brugte jeg det meste af en time på at lede efter min cykelnøgle.

11. Først da jeg var ved at sætte mig ned og tude i frustration, kom jeg i tanke om, at jeg har skiftet lås på min cykel, og den cykelnøgle, jeg desperat ledte efter, havde jeg smidt ud. Den nye nøgle hang pænt på nøglekrogen i gangen.

12. Proppen i min højre øre har fået sit eget liv. Jeg er nærmest døv, men når jeg hører musik (og kun når jeg hører musik), kan jeg høre et svagt ekko af sangeren i en lidt mere skinger version. Det er ligesom at have en falsk, forsinket andenstemme til at bo i øregangen.

Cheap & ChicDet er godt nok ikke Moschino, men du kan få denne helt klassiske skønhed for kun 199.95 lige her. Jeg er som bekendt en sucker for taljefokus, og bindebåndet er den perfekte måde at snyde en kjole til at virker nærmest skræddersyet til ens krop. Perfekt længde til tights nu og bare ben til sommeren. Haps en snaps!

lørdag den 24. marts 2012

Chanel Coco Rouge Shine


Det her produkt er en mindre genialitet fra Chanels side. En slags hybrid mellem lipgloss og læbestift, der giver farve (men ikke for meget!) og en afdæmpet glosset effekt, uden den der fedtede lipgloss-fornemmelse. Det føles mest af alt som at have læbepomade på. Resultatet er underspillet lækkert, og farven reflekterer naturligt med lys, hvorfor de påførte farver også ser noget mere ens ud på billeder end i virkeligheden. Jeg anbefaler med store armbevægelser.

Den første er nummer 55, Romance, og den anden er nummer 61, Bonheur.

Breakfast in BedJeg har en svaghed for rigtig mange søde sager. (Well, duh.) En af de værste er amerikansk morgenmad. Og min absolutte favorit er dem her: Lucky Charms. Det er et cheerio-lignende produkt med... skumfiduser i. Nej nej, ikke ad. Det er ikke den bløde slags, som vi kender herhjemme fra, men en knasende version, som ser virkeligt giftige ud, men smager forrygende.

Man kan ikke få Lucky Charms i Danmark, men jeg plejer at lokke lidt med folk, jeg kender, der ferierer i Guds eget land. I anledningen af min ekstreme selvynk den sidste halvanden uges tid, besluttede jeg mig for at tage hul på den sidste æske, jeg havde stående. Som deres slogan siger, så er Lucky Charms bare magically delicious!

fredag den 23. marts 2012

Stylingsnyd!
Jeg faldt over det her look hos hm.com. Det er jo lige mig... Højtaljet 50'er-stil nederdel i det der dykkerdragt-ish stof, så den får et moderne twist og en ombre blomstertop. Var lige ved at lægge toppen i kurven (har en mulliard højtaljede ting at bruge den med), da jeg tog et nærmere kig på den. Og hov! Der er da noget galt. For når man kigger på toppen alene, er det da mere end tydeligt, at ombredelen slet ikke går højt nok op til, at man får effekten med, hvis man styler den med noget højtaljet... Og alligevel ser det sådan ud på outfitbilledet?

Jeg hader, når man bliver snydt af stylingen. Kan ikke tælle, hvor mange gange jeg har flået en netop ankommet pakke op, kun for at stå med et item i hånden, som slet ikke var, som jeg havde forventet. Og det her er jo drønbevidst. For shame, H&M, for shame!

Pure PrettinessDer er utroligt meget fokus på dem, men pasteller er selvfølgelig ikke den eneste trend til sommer. (Eeek! Det ville jo være som taget ud af Stepford Wives.) Blå i alle afskygninger er the shizzle, og det er også en investering, der kan bruges de næste par sæsoner, hvor blå forbliver i billedet. Den her skønhed hylder også den simplicitet, jeg tidligere har skrevet om. Fordelen ved denne fine sandal er de to "stropper" foran, der gør, at foden nærmest er spændt fast til skoen, der dermed er noget lettere at spankulere rundt i.

Den er fra Zara og koster 459 kr., hvilket er måske liiiige frækt nok i og med, at den ikke er i læder.

torsdag den 22. marts 2012

Today's Nails / Mar. 22.Solen har i dag skinnet fra en skyfri himmel, og hele Danmark er i forårshumør. Hurra! Og hvor er jeg? Indenfor, pakket ind i halstørklæder og dyner, stadig storhostende og halvdøv. Knap så meget hurra. Ergo må jeg fejre forår med mine negle i stedet. Essies Boat House var det oplagte valg.

Btw, hvis I er i gang med at opbygge forårsgarderoben, kan jeg oplyse, at Asos lige nu har -30% på en lang række smækre forårsko lige her.

Derudover har LOVE (som har verdens fineste kjoler) -20% på New Arrivals med koden NEWARRIVALS20 lige her. Happy shopping!

Så lad da barnet...Der bor en teenager et sted inde i mig. Faktisk fylder hun ret meget. Hun hører 90'er popmusik og danser rundt i stuen; hun tager lidt for meget make-up på, når hun vil føle sig lækker; hun roder; hun prokrastinerer og strækker alle opgaver til så tæt på deadline som overhovedet muligt; hun mener, at pommes frites sagtens kan være et helt måltid; hun kan sagtens sove til over middag og gør det ofte. Og så har hun en vild fantasi, der kræver stimulation. Det var hende, der for et par år siden tvang mig til at læse Twilight, og nu har jeg bukket under og bestilt the Hunger Games trilogien til hende. Hun har plaget mig i flere uger. Det er jo den nye hype. A must read. Så nu får hun lov...

onsdag den 21. marts 2012

It's Wednesday, I'm in LoveJeg ligger stadig på langs(!), men det giver mig heldigvis rig mulighed for at finde nye webshops fyldt med fantastiske sko. I dag faldt jeg over dem her. De er fra Dolce & Gabbana, og der står Miriam med store, fede bogstaver ud over dem. Normalt er de to italienske herrer ikke nogen, der står højt på min liste over yndlingsskomagere, men her har de edderbamseme ramt plet! For det første er det en lace-up shoeboot. Allerede der er jeg jo in, men det bliver bedre. Harlekinmønster, der giver lidt særhed, kurvet træhæl, snørebånd, der ligner noget, der hører til på et par kondisko. Det lyder som en hæslighed af dimensioner, men ender i noget af det mest fantastiske, jeg længe har set... Selvom der nok sidder en del derude, der er uenige med mig. ;)
Skoene er i øvrigt i ægte python, nede i halv pris, og der er kun et enkelt eksemplar tilbage - i min størrelse. Bang! Så så man lige en sko ryge op i toppen af ønskelisten... Også selvom jeg næppe får skrabet £255 sammen, inden de er væk.

Panel Dresses: Every Girl's Friend!Mango , HybridDorothy Perkins , AsosAwear , AwearOh My Love , Dorothy Perkins

Jeg forelskede mig lidt i Alicia Keys' kjole, som jeg skrev om her. Det fine ved dette koncept er, at det giver kurver til de, der mangler og fjerner fokus fra lidt for polstrede hofter for dem, der har sådan nogle. Under alle omstændigheder ender man med en fin og feminin krop. Det er snyd og optisk bedrag; det er genialt!

Klik på linket under billedet for at blive sendt til forhandleren.

tirsdag den 20. marts 2012

New Love: My Outnet Miracle Revealed


I har været skrækkeligt tålmodige, men nu er ventetiden ovre. Hermed den beskedne høst (siger jeg med stolthed, for jeg kunne snildt have lagt nogle tusind mere derinde) fra the Outnets clearance. Den vakse læser havde nok allerede luret køb nummer 1, for jeg har blogget om Messecas Morgan Ankle Boots mere end én gang. Nu var de så endelige nede i en pris, hvor jeg ikke kunne sige nej. Med 80% off kan jeg i virkeligheden ikke sige nej til meget. De er fantastiske, men det er eddermame noget af en sko. Min søster har en tendens til at kalde mine sko for mursten, men jeg tror nærmere, vi er ude i noget bautasten her.

Køn nummer to kunne jeg ikke stå for på trods af al min snak om, hvor skrækkeligt pasteller ser ud på min überblege hud. Det er et midiskirt fra HMH Couture i den sarteste lyserøde (ikke nær så lakset, som den ser ud på billederne) farve, og jeg knuselsker det. Jeg må gøre en ihærdig indsats for bare at blive beige denne sommer, og ryger der en gang hudkræft i kurven, så kan jeg i det mindste gå til kemoterapi i denne smukkert.